Nieuwe versie: veel gestelde vragen

Een nieuwe versie is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur Luuk een mailtje.

Wat betekent de overgang voor mij?

Het allerbelangrijkste: de Contentkalender wordt sneller. Zowel het laden als aanmaken van communicaties wordt supersnel. Daarnaast hebben we samen met een toegankelijkheidsontwerper gekeken naar de indeling van de Contentkalender. We vonden veel verbeterpunten om de Contentkalender logischer en overzichtelijker te maken. Dit betekent dat de tool er anders uit komt te zien.

Wat gaat er veranderen? En wat blijft hetzelfde?

De Contentkalender komt er anders uit te zien. Maar de structuur en de manier van plannen blijft hetzelfde. Uiteraard leiden we je uitgebreid rond door de nieuwe looks! Bekijk de video voor een sfeerimpressie. 

Wanneer gaat de Contentkalender veranderen?

Halverwege februari zullen de eerste klanten beginnen met testen. We hopen in maart de eerste fouten en feedback verwerkt te hebben. Op 1 april 2024 beginnen we met organisaties overzetten naar versie 3. Wil je eerder of later over?  Laat het Luuk weten. 

Blijft mijn data bestaan?

Ja, natuurlijk. Je planning blijft in tact.

Moet ik zelf iets overzetten?

Nee, wij zorgen dat je vlekkeloos overstapt op de nieuwe versie.

Mag ik zelf bepalen wanneer ik over ga?

Ja, in principe is dat altijd in overleg. Maar als jij over stapt, stapt je hele organisatie over. Bespreek goed met elkaar wanneer dit uitkomt. De nieuwe indeling zal wellicht even wennen zijn.

Blijft de tool veilig?

Natuurlijk, we doen er alles aan om de zelfde veiligheidsstandaarden te hanteren als je van ons gewend bent. Meer informatie over veiligheid vind je in dit artikel

Hoe blijf ik op de hoogte?

Check onze updates om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Aan wie kan ik mijn vragen stellen?

Voor alle vragen over de nieuwe versie kan je terecht bij Luuk Post. 

Luuk_profiel_rondje

Luuk Post

luuk.post@contentkalender.nl

+31 6 15 86 78 85