Nieuwe functionaliteiten augustus 2021

Stilzitten tijdens de zomervakantie? Ons niet gezien. De zomerperiode is namelijk de perfecte tijd om onze nieuwe functionaliteiten live te zetten. Met jullie wensen in ons achterhoofd, hebben we de Contentkalender nog een stukje beter gemaakt. In dit blog vertellen we alles over de nieuwe functionaliteiten.

Altijd op de hoogte van je werkproces
 

Wat moet er allemaal gebeuren voordat je content live gaat? De Contentkalender geeft jou dit overzicht. Maar hoe weet je of het jouw beurt is om aan de slag te gaan? Vanaf nu krijg je daar meldingen van. Zo weet jij direct wanneer jij aan de beurt bent. Benieuwd hoe dat er uitziet?

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 10 02

Meldingenscherm in de Contentkalender

Doorlopende communicaties in een helder overzicht

Feedback is een cadeautje. Dat weten wij net zo goed als ieder ander softwarebedrijf. Maar wat wij met deze feedback doen? Wij bouwen het direct in. Wij kregen vaak de vraag of je communicaties die langer dan een dag duren overzichtelijk kan terugzien in de kalender. En vanaf nu is dat mogelijk. Wil je een communicatie niet zo lang terugzien? Zet dan het vinkje eenvoudig uit.

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 14 07

Een communicatie met een begin- en einddatum in de Contentkalender

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 13 44

'Communicatie doorlopend tonen'-vinkje in de Contentkalender

Koppel je projecten aan meerdere afdelingen

Werk je (in het corporate account) met meerdere afdelingen? En heb je projecten waar meerdere afdelingen aan werken? Vanaf nu is dat mogelijk in de Contentkalender. In plaats van één, kies je nu meerdere afdelingen per project. Zo krijg je ook overzicht in afdeling overstijgende communicatie.

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 18 35

Meerdere afdelingen koppelen aan één project