Nieuwe functionaliteiten december 2021

Welkom planbord!

Berichten, blogs en nieuwsbrieven. Je schudt ze niet in één keer uit je mouw. Er gaat een heel proces aan vooraf. En dat proces is niet altijd even overzichtelijk. Daarom hebben wij vanaf nu ook een planbord in De Contentkalender. Je vindt het planbord tussen de lijst- en kalenderweergave.

Meer weten? Bekijk de FAQ-pagina over het planbord.

Personaliseer je planbord

Het planbord zet je op verschillende manieren in. Precies zoals het voor jou en je team het beste werkt. Zelf hebben wij ons planbord ingedeeld per persoon. Zo zien we precies wie er met welke communicatie bezig is.

Ik schrijf een opzet voor een blog en daarom staat het kaartje in mijn kolom. Wil ik feedback van mijn collega? Dan sleep ik het kaartje heel makkelijk naar haar kolom. En weet zij dat het blog klaar is om naar te kijken. Heeft ze feedback gegeven? Dan sleept ze het kaartje net zo makkelijk weer terug naar mij.

Het nieuwe rechterpaneel

Tadaa! Hier is ‘ie dan: de nieuwe indeling van het rechterpaneel. Na veel brainstormsessies, LinkedIn-polls en feedbackmomentjes hebben we een nieuwe indeling gemaakt. Ik zet de drie belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje.

Opmerkingen

De grootste verandering zijn de opmerkingen. Je kan nu direct in de communicatie communiceren met collega’s! Hier heb je ook te mogelijkheid om collega’s te taggen, zodat zij een melding krijgen van je bericht.

Externen kunnen dit rechterpaneel ook zien via de deelbare link. Maar alleen de content. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat iedereen zomaar bij de communicatie tussen jou en je team komt.

Toevoeging contentblok

Heb je content toegevoegd aan je communicatie? Dan is dat ook meteen te zien. Je hoeft een communicatie niet te bewerken om de content te bekijken. Alle URLS, bestanden en het contentblok verschijnen ook in het rechterpaneel. En je ziet een voorbeeldweergave van je bestanden. Dit betekent dat afbeeldingen in het klein zichtbaar worden. Zo weet je precies om welke afbeelding het gaat zonder dat je deze hoeft te downloaden.

Titel en project

We verwijderen de knoppen evalueren en delen, zodat er meer ruimte is voor de titel van je communicatie. Langere titels zijn daarom beter zichtbaar. Nog een mooie toevoeging: naast de titel zie je de kleur van het project en de publicatiedatum. En als je je muis er overheen houdt, zie je nog meer.