Losse taak toevoegen

We kunnen allemaal wel eens een extra geheugensteuntje gebruiken. Voeg daarom ook losse taken toe in de Contentkalender. Deze zijn niet gekoppeld aan een communicatie, maar verschijnen wel in de takenlijst. Zo vergeet je bijvoorbeeld niet die ene collega nog een mailtje te sturen.

Onder de grote groene 'toevoegen'-knop vind je de optie om een losse taak aan te maken. Net zoals in het 'Communicatie toevoegen'-scherm, geef je de taak een titel, deadline en eventueel een beschrijving.

Je kan ook een verantwoordelijke toewijzen. Voeg de taak toe als een herinnering voor jezelf? Vul dan je eigen naam in bij verantwoordelijke.