Hoe upgrade ik mijn account?

Wil je een rondleiding volgen? Klik dan hier en volg het stappenplan.

Wil je upgraden naar een Teamaccount of een Corporate Account?

• Log in bij de Contentkalender en klik op jouw initialen rechtsboven.
  • klik op ‘Account’ en ga naar ‘Abonnement’.
  • Kies het totaal aantal gebruikers.
  • Controleer het bedrag.
  • Klik op ‘Account upgraden’.

Je abonnement wordt per direct geüpgraded. Je kan meteen beginnen met het toevoegen of (her)activeren van je collega's en gebruik maken van alle functionaliteiten. Je betaalt door middel van een factuur. Deze staat, na het upgraden, direct voor je klaar.