Updates

Hier vind je alle updates over de ontwikkeling van de Contentkalender versie 3. Ben je benieuwd naar de antwoorden op veelgestelde vragen? Lees onze veelgegeven antwoorden in dit artikel.

27-03-24, 10:00 | Nieuwe functionaliteiten

Goed nieuws vlak voor een lang Paasweekend! Ook in versie drie plan je nu eenvoudig communicaties in een reeks in. Zo vul je in één keer je hele kalender tot aan kerst. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Wil je samenwerken met collega's buiten de Contentkalender? Dat kan met het nieuwe verzoekensysteem.

En dankzij het Diabetes Fonds heeft het verzoekensysteem een nieuwe functionaliteit. Je kan nu niet alleen een reden meegeven als je een verzoek afkeurt, maar ook als je het verzoek goedkeurt.

02-03-24, 10:00 | Wachtwoorden en workflows

We vergeten allemaal wel eens wat. Je sleutels, tandartsafspraak of natuurlijk je wachtwoord. 'Wachtwoord vergeten' zit nu in de nieuwe versie van de Contentkalender. Handig, voor de eerste klanten die al druk aan het testen zijn in versie 3.

Ook workflows zijn ingebouwd! Je kan weer aan de slag met standaard takenlijsten in de Contentkalender.

14-02-24, 9:00 | Dashboard is live

Het is Valentijnsdag en wij zijn verliefd, verliefd op de nieuwe Contentkalender. Er is namelijk weer een weergave toegevoegd: het dashboard.

12-01-24, 15:00 | Taken centraal

In de huidige Contentkalender open je je takenlijst of -kalender in een pop-up scherm. Maar taken zijn een groot onderdeel van je planning. Dus ze krijgen een prominentere plek in de Contentkalender. In de linkerbalk wissel je eenvoudig tussen je strategie, communicaties en taken.

Let op: dit is een werkvoorbeeld. We zijn nog druk bezig met bouwen. De takenlijst die je hier ziet is niet af en kan er uiteindelijk toch anders uit komen te zien.

02-01-24, 11:00 | Nieuw jaar, nieuwe update

Weet je nog dat Fadi bezig was met het gebruikersoverzicht? Daar mogen we je iets van laten zien!

Zeker met veel gebruikers is het lastig overzicht bewaren. In versie 3 kan je ook zoeken tussen je gebruikers en bepaal je zelf welke informatie je in de kolommen wilt zien.

04-12-23, 09:00 | Nieuwe collega

Goeiemorgen Contentkalenderaar,

We hebben een nieuw gezicht op kantoor. Onze eerst eigen ontwikkelaar: Fadi. Hij richt zich voornamelijk op de front-end. Dat wil zeggen: dat de Contentkalender er super strak uit komt te zien.

Fadi heeft al een eerste slag gemaakt in het gebruikersoverzicht. We staan te popelen om je dit te laten zien. Dus houd deze blog goed in de gaten.

24-11-23, 14:00 | Contentstrategie

Hey planfanaat,

In de Contentkalender houd je overzicht over je contentstrategie. Tenminste, dat is ons idee. We bouwen aan een weergave die je overzicht geeft over je strategische elementen. Hier kan je je elementen eenvoudig beheren en bewerken. Ik zet een aantal nieuwe functies voor je op een rijtje:

• Eén overzicht voor je contentstrategie
  • Een zoekbalk voor je strategische elementen
  • De mogelijkheid om elementen makkelijk te verbergen wanneer je ze niet meer nodig hebt

Let op: dit is een werkvoorbeeld. We zijn nog druk bezig met bouwen. Het overzicht die je hier ziet is niet af en kan er uiteindelijk toch anders uit komen te zien.

08-11-23, 15:00 | Achter de schermen

Ha Contentkalenderaar,

Weet je wat wij het allerleukste vinden? Met onze neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen van de Contentkalender zitten. Vandaag nodigden we onszelf uit op kantoor bij de ontwikkelaars. Het is zo vet om te zien hoe de nieuwe applicatie steeds meer vorm krijgt. En dat het team keihard aan het werk is om onze visie waar te maken.

Hier zie je hoe Sander laat zien hoe snel het filter werkt. Met één druk (en zonder wachttijd) van een lijst met wel 1000 communicaties naar een specifieke groep. Als je daar niet vrolijk van wordt, weten wij het ook niet meer.

06-11-23, 10:00 | Sneak peek

Goeiemorgen,

Onze week kan nu al niet meer stuk. Vanochtend gaven onze ontwikkelaars een kleine rondleiding door de nieuwe Contentkalender. En hoe die nieuwe versie eruit ziet, delen we graag met jou. 🥁🥁🥁 Tromgeroffel...

Let op: dit is een werkvoorbeeld. We zijn nog druk bezig met bouwen. De kalender die je hier ziet is niet af en kan er uiteindelijk toch anders uit komen te zien.

Tadaa! Het is even wennen, maar we zijn nu al heel tevreden met hoe overzichtelijk alles is en gaat worden.

• De linkerbalk maakt plaats voor het filter. In de huidige versie kan je op meerdere plekken filteren. Hierdoor zijn gebruikers communicaties vaak 'kwijt'. In de nieuwe versie zetten we alle filteropties daarom bij elkaar.
  • Ook de instellingen en verdere opties zijn verhuisd. Van rechtsboven naar linksonder. Alle instellingen en meldingen vind je in de nieuwe versie aan de linkerkant.
  • Wanneer je op een datumveld klikt kan je 'snel toevoegen'. En dat ziet er ongeveer zo uit:

Vet he? Wij laten onze ontwikkelaars weer met rust. De volgende update volgt snel. Tot dan!

31-10-23, 11:00 | Overzichtelijk filter

Hallo Contentkalenderfan,

Ik vertel je graag over ons nieuwe overzichtelijke filter. In de huidige versie zit het filter nogal verstopt. Dat gaan we veranderen. Het filter wordt altijd zichtbaar aan de linkerkant. Met vinkjes filter je gemakkelijk een overzicht dat bij jou past. En het is altijd duidelijk welk filter aanstaat. Zo raak je je communicaties niet meer kwijt.

17-10-23, 15:00 | 'Communicatie toevoegen'-scherm

Welkom terug!

Vandaag kregen we een demo van de nieuwe applicatie. We maakten kennis met de nieuwe manier van communicaties toevoegen. Dat wordt in de nieuwe versie namelijk een stuk sneller en makkelijker.

Wanneer je op een datumveld klikt kan je 'snel toevoegen'. Je hoeft alleen een titel en een project in te vullen. Wil je meer informatie aan je communicatie geven? Dan kan je kiezen voor 'uitgebreid toevoegen'. Zo wordt het heel makkelijk om in korte tijd een hele bups nieuwe communicatie-items in te plannen.

13-10-23, 10:00 | Introductie update blog

Hallo,

Welkom bij de update blog voor de nieuwe versie van de Contentkalender. Hier zullen wij alle updates plaatsen die we hebben over de nieuwe versie. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de fundering van de nieuwe applicatie. Volgende week hebben we een overleg met de ontwikkelaars en krijgen we definitieve antwoorden over de planning.