Wordt mijn content automatisch geplaatst?

Sommige gebruikers willen graag automatisch plaatsen vanuit de Contentkalender. Dit is nog geen functionaliteit van de Contentkalender.

Wordt mijn content automatisch geplaatst?

Nee, maar we bieden wel de mogelijkheid om je content op te slaan in de Contentkalender en door te zetten naar je mediakanalen.

Content opslaan

Klik op een communicatie > klik rechtsboven op 'Content'. Hier voeg je je content makkelijk toe.

• Wil je tekst toevoegen? In het contentblok heb je de mogelijkheid om iedere tekst toe te voegen die je wil;
  • Wil je een link naar je cloud toevoegen? Die kan je kwijt in de grijze 'URL'-box aan de linkerkant
  • Wil je bestanden toevoegen? aan de linkerkant vind je een groene button 'Bestand toevoegen'.

Linken naar mediakanalen

Nu is het tijd om je content te plaatsen. Voeg een link toe aan je mediakanaal. Zo kom je met één druk op de knop uit bij jouw (bedrijfs)kanaal. Daardoor plaats je je content met een simpele knip-en-plak-oefening supersnel op de juiste plek.

Bewerk je kanaal om een link toe te voegen.

Direct plaatsen op LinkedIn of Twitter

Met onze direct-plaatsen-knoppen plaats je je tekst uit het contentblok direct op LinkedIn of Twitter. Daar hoeft geen ctrl+V aan te pas te komen. Vanuit LinkedIn kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je bericht op de slaan en in te plannen voor later.