Contentkalender delen

Wil je jouw organisatie overzicht geven van alle communicaties die je hebt gepland? Dat kan nu gemakkelijk met een deelbare link.

Deze functie is alleen beschikbaar voor corporate-accounts.

1) Ga naar het menu onder je initialen rechtsboven.

2) Klik op 'Gebruikers en kalenders'.

3) Ga naar het tabblad 'kalender'.

4) Klik op de drie bolletjes achter de kalender die je wil delen.

5) Wil je jouw contentkalender delen met personen zonder licentie? Zet dan het vinkje bij 'deelbare link activeren' aan.

Let op: Iedereen met deze link kan deze kalender inzien! We raden je aan om deze te beveiligen met een wachtwoord.

6) Klik op 'wijzigingen opslaan'.

Deel de link vervolgens met collega's of externen naar keuze.